Bok! Ja sam Ana 🙂

Iza imena Knots and Rainbows stoje ručno rađeni proizvodi makrame tehnikom od prirodnih materijala.

Ja sam Ana, ručno izrađujem sve proizvode, dio po dio. Od obrade drva do završnog čvora. Moja priča prema osnivanju Knots & Rainbows brenda možda je pomalo „cliche“,a započinje sa mojom uskoro dvogodišnjom djevojčicom Ellie.

Kako se približavao istek mog porodiljnog, sve više sam shvaćala da se ne vidim u struci,sa fiksnim radnim vremenom od 9-17h. Znala sam da želim raditi nešto što će mi omogućiti više vremena sa Ellie tj, mogućnost da si sama kreiram radno vrijeme. Makrame sam otkrila sasvim slučajno i bila je to ljubav na prvi čvor, kako bi se reklo..

Ljepota makramea je u upotrebi prirodnih materijala i činjenici da je on 100% handmade. Ova tehnika je jako posebna, jer ne postoji strojna izvedba čvorova, pa otud spada u rijetke tehnike koje je moguće realizirati isključivo ručnim putem. U izradi koristim 100% reciklirani pamuk. U cijeli projekt sam uključila i tatu. Zajedno obrađujemo drvo za viseće police, visilice za biljke i štapove za zidne ukraseU našoj ponudi možete pronaći svašta.

Od privjeska za ključeve, bookmarka, podmetača za čaše, zidnih polica i kaktusa, visilica za biljke i raznih ukrasnih duga za dječje sobe.

HANDMADE
MACRAME ART

Naše makrame

100% prirodno

U izradi koristim 100% reciklirani pamuk. U cijeli projekt sam uključila i tatu. Zajedno obrađujemo drvo za viseće police, visilice za biljke i štapove za zidne ukrase.

Unikatne makrame

Ljepota makramea je u prirodnim materijalima i činjenici da je on 100% handmade. Ne postoji strojna izvedba čvorova, te ih je moguće realizirati isključivo ručnim putem.

Bogati asortiman

U našoj ponudi možete pronaći svašta. Od privjeska za ključeve, bookmarka, podmetača za čaše, zidnih polica i kaktusa, visilica za biljke i raznih ukrasnih duga.

REVIEWS

N. Kraljic
N. Kraljic@ninakraljic
Read More
Ovo je doslovno savrsenstvo
Kipkree
Kipkree@kipkee_art
Read More
Meni moj upravo stigao i prekrasan jeee 😍😍😍🎄❤️
Sonja
Sonja@sonja88k
Read More
San snova 😍😍
Previous
Next